Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Bubbleroom erbjuder dressed for success med dress express

  Jimi Wikman

  Bubbleroom går all-in i slutet av januari och börjar erbjuda leverans inom stockholmsområdet inom 2 timmar, ett koncept som de kallar dress express. Ett helt vansinnigt erbjudande som de är först i Europa med.

   

  Att leveranstider och logistik är något som de flesta ehandelsföretag har en liten fetish för är ingenting nytt, men Bubbleroom går nu i bräschen för ett ultrasnabbt leveransförfarande tillsammans med budfirman och fullservice-företaget Ryska Posten.

   

  – E-handel växer mer och mer för varje år och vi ser nu även beställningar från mobil och surfplattor öka i en explosionsartad takt. För att ytterligare utmana fysisk retail så lanserar vi nu två timmars leverans, säger Svante Tegnér, vd för Bubbleroom.

   

  För att ytterligare gå till ytterligheter så ska dessutom tjänsten vara gratis, iallafall till en början, och det finns planer på att introducera dress express i flera städer, men det är inte allt:

   

  – Min personliga tro är att E-handel kommer bli större än fysisk handel inom tio år. Nyheter som denna i kombination med E-handelns överlägsna sortiment kommer att påskynda processen, säger Svante Tegnér.

   

  Vi kan alltså räkna med flera nyheter från Bubbleroom under 2013 och det ser vi fram emot!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...