Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Beslutsångest och lite nytt

  Jimi Wikman

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2008/12/fb_-connect.jpg">fb_-connect.jpg

   

  Frågan om jag ska installera stöd för Facebook Connect är redan beslutad, det ska ske och förhållandevis snart. Frågan är däremot om jag ska skrapa ihop ytterligare finanser för att skaffa mig återförsäljarrättigheter och just nu väger jag mellan dom olika alternativen. Problemet ligger inte i att kunna få tillbaka på den investering återförsäljarrättigheter skulle kosta för det tror jag blir det minsta problemet. Problemet blir att kunna lägga upp en sådan summa på en gång eftersom jag inte direkt simmar i pengar så här efter jul.

   

  Jag funderar även över hur man bäst kan sälja en sådan modul, vad man bör tänka på och...kanske viktigast, vilket prislapp man ska sätta.  Det skulle ju vara intressant att kunna lägga upp en sådan produkt på produktsidan som första skript till försäljning, men då kommer vi in på nästa projekt som jag tänkt vänta med ett par månader...tid är som vanligt en mycket stor faktor och tid finns det som alltid mycket, mycket lite av.

   

  Lite tid har jag dock lyckats skrapa ihop och det har resulterat i en ganska trivsam utveckling av den här bloggen, eller snarare den nya layouten. Jag är nu nöjd med hur den nya layouten artar sig och den är nästan klar. Jag ska bara strukturera upp själva posterna med sociala nätverk och lite smått och gott och sedan koda om själva kommentar sektionen så den fungerar som det är tänkt.

   

  Alla dom nya funktionerna är på plats som CommentLuv, relaterade poster och en ny navigations plugin för att nämna några och även Twingly's funktioner ligger där jag vill ha dom. Nu ska jag bara fundera lite på första sidan där jag vill göra om lite också, bland annat så vill jag ha en sida istället för lista med poster så att jag kan inkludera saker som jag vill ha dom. Det gör att första sidan kommer att innehålla lite spännande saker som listor över dom mest aktiva medlemmarna, populäraste posterna osv.

   

  En fundering jag har är även att integrera SimplePress forum för att använda till kommentarer! Det är ett ganska annorlunda steg, men fördelen är att kommentarerna då blir mindre kommentarer och mer en gemenskap om det låter logiskt. Förutom möjligheten att använda forumet på precis samma sätt som kommentarer så får medlemmarna mer utrymme genom möjligheterna att använda sig av signaturer och liknande vilket borde ge lite extra tillbaka i form av SEO eftersom medlemmarna kan både ange adress och länktext till skillnad från kommentarerna.

   

  Inte riktigt säker på hur bra det skulle fungera, men om man inte provar så får man aldrig veta...eller hur? Vad tror du...skulle du föredra att kommentera på ett forumliknande sätt eller med det gamla kommentarsystemet?

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...