Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Backup och säkerhetsmånad

  Jimi Wikman

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2009/12/gpg.png">Säkerhetsmånad på Mortfiles.seDecember handlar inte bara om Stora December Kampanjen, det är också backup och säkerhetsmånaden. Under december månad ska jag försöka skriva lite om backup och säkerhet för webbhotell.

   

  Som första steg ska jag försöka sätta upp JungleDisk som extra backup på Mortfiles och sedan hoppas jag att kunna lista ut hur man kan installera Dropbox som extra backuptjänst. Detta gör jag för att när olyckan är framme så är det alltid bättre att ha extra backup än att någon kund ska bli av med sin information.

   

  Under december planerar jag en post om hur man kan använda sig av Dropbox för att göra backup på sina filer helt utan kostnad och även instruktioner om hur man gör en vanlig backup genom Mortfiles kontrollpanel. Det blir också en artikel om vilka backupmöjligheter som finns förutom Dropbox och lite allmänt om serversäkerhet är det tänkt.

   

  Om det är något ämne du skulle vilja att jag tog upp när det gäller just säkerhet, så skriv en kommentar så ska jag kika på det.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...