Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Babben Larson har problem med sin epost

  Jimi Wikman

  Babben Larsson är en underhållare av högsta klass och få människor har fått mig att le och skratta som babben gjort. Med en härlig självdistans, den underbara glimten i ögat och så den gotländska dialekten är hon i världsklass inom komik och därför var det med sorgsen min jag läste om hennes problem att hitta en epost leverantör som höll måttet.

   

  Jag rös och slet mitt hår om vart annat när jag läste artikeln om hennes sökande efter en gratis leverantör som skulle hålla måttet, men lugnade ner mig när jag såg att hon till slut funnit Gmail, som är den enda gratis epost leverantören som jag någonsin skulle rekommendera om någon frågade. Gmail har fungerat bra för mig som kompletterande epost, men det har varit en del mindre driftstörningar på sista tiden, så jag hoppas att Babben inte ska känna av samma problem utan äntligen få en epost som fungerar!

   

  Nyfiken som jag är letade jag rätt på Babbens hemsida och hittade den under http://www.babben.com. Jag blev lite besviken på hemsidan eftersom den, tvärt emot babben själv, är platt och lite tråkig. Mest besviken var jag på blogg och gästboken som kändes riktigt tråkiga och lite röriga layoutmässigt. Det var dessutom någon konstig fördröjning på bloggen så ett tag trodde jag att det bara var ett inlägg på varje månad för det kom bara upp en post om man inte väntade ett tag tills resten dök upp.

   

  Det som är lite förvånande är att babben faktiskt har en epost som hon kan använda helt gratis och som ser betydligt bättre ut i kontakt med företag och i jobb sammanhang och det är hennes domännamn, babben.com. Frågan är varför hon inte utnyttjat den adressen som faktiskt varit registrerad sendan 2000, men vid en snabb koll på vart babben.com ligger hittar jag ett webbhotell som begär hutlösa 150:- per år för en epost adress(?!) och då förstår jag genast varför Babben letar alternativ...

   

  Så Babben...Jag förstår ditt problem och jag hoppas att du till slut hittar det du söker och flyttar till ett annat webbhotell snart så du kan börja använda ditt domännamn som epost leverantör utan att behöva betala extra för det. Jag skulle gärna se en liten uppdatering på hemsidan också med lite gladare och piggare layout och kanske bygga om lite när det gäller bloggen och gästboken., men det är mina hjärnspöken som springer runt och ylar och du kanske är helt nöjd med sidan som den är.

   

  Slutligen kan jag tipsa om att det finns möjlighet att, helt gratis, bygga en BabbenToolbar som vem som helst kan ladda hem där du kan lägga upp länkar till dom olika delarna av din hemsida, allt nytt i Babbel genom RSS och kanske nyttigast av allt...en epost indikator som fungerar för Gmail och om du någonsin får till en babben.com epost. Andra funktioner som popup blockerare och nyheter från Babben finns också samt allt annat du skulle vilja ha lätt tillgängligt. Hör av dig om det låter intressant och lycka till med allt du tar för dig i framtiden.

   

  Du gör livet en smula ljusare Babben.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...