Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Att jobba övertid och hinna med...

  Jimi Wikman

  Att jobba hårt är inget nytt för mig, jag kavlar gärna upp ärmarna och ger lite extra, men de närmaste fem veckorna kommer att bli lite utöver det vanliga...

   

  Det blir en del övertid när man som jag sitter på heltid i ett projekt och försöker hantera mindre sidoprojekt utöver det, men det brukar lösa sig. Det är när det kommer beordrad övertid på 44 timmar de närmaste 5 veckorna som det blir lite av en utmaning kan man säga.

   

  Så ser min situation ut just nu. Jag sitter på heltid och gör ca 50 timmar i veckan de närmaste fem veckorna, vilket är helt ok även om det kräver lite pyssel så jag hinner med familjen iallafall en stund om dagen. 50 timmar i veckan är dessutom inga problem direkt, men jag tror min chef blev lite fundersam när jag bad om att få göra ytterligare 30-35 timmar på två veckor utöver detta.

   

  Anledningen är att jag har två andra projekt samtidigt som kräver en del tid just nu, plus ett projekt som kanske kommer in nästa vecka. Det betyder att jag behöver ta i lite extra och utnyttja även helgen till att jobba, speciellt som jag fick en resa till Norge på måndag i knät lite oplanerat så jag måste trolla fram 12-13 timmar till någonstans för att planen ska gå ihop.

   

  Lite tufft är det med 2 timmars resande utöver de långa dagarna och jag har gjort närmare 60 timmar redan den här veckan med ytterligare 20 timmar lördag och söndag innan vi går på nästa veckas pass. Vi kan väl säga att jag redan ser fram emot nästa lördag som blir min första lediga dag på två veckor. Inte för att det är så jobbigt med långa dagar utan mer för att jag vill ha en hel mysdag med familjen.

   

  ...och ja, långa dagar med övertid blir extra spännande med allt pollen som flyger runt!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...