Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Att fira den man älskar och helgen som försvann

  Jimi Wikman

  Igår var en speciell dag då vi här hemma firade både mors dag och min fru Jenny's födelsedag. För att göra dagen lite extra så tog jag med mig min son benjamin till Stockholm för att köpa presenter...

   

  Dagen började med en lång pendeltågsresa med en ordentligt uppskruvad sjuåring som ivrigt berättade allt som hända på iPaden för att sedan bli en shoppingfrossa utan dess like. Vi kom till stan ganska tidigt och gick runt och kikade i affärerna lite innan de öppnade när vi helt plötsligt sprang på världens bästa Daniel Ermesjö med fru!

   

  Efter en stunds gemensam shopping där vi hittade en telefonlur till fruns iPhone var det dags att dela upp oss och jag och Benjamin gav oss in på Guldfynd med helhjärtat engagemang. Min son gick lös som en bärsärk och plockade ihop en imponerande samling smycken som vi sedan fick fint inslagen. Bland annat fick vi en hjärtformad ask som det stod världens bästa mamma på, vilket verkligen summerade vad vi ville säga med våra gåvor.

   

  Efter det gav vi oss iväg till sportaffärerna och plockade upp en billig innebandyklubba inför utebandy framöver och sedan ner till Ã…hlens underjordiska domäner för att hitta presentpapper och annat som behövdes för att utsmycka presenterna. Sedan gav vi oss av till mitt kontor på 17:e våningen för att slå in paketen och hämta upp min hemliga present: en 11" Macbook Air som jag köpt av en arbetskollega.

   

  Efter att ha imponerat på sonen med mitt kontor och efter att ha slagit in alla paketen så gav vi oss iväg mot centralstationen igen för att hitta lite bukfylla innan hemfärden. Som vanligt blev det MCDonalds på Vasagatan som tydliogen är sonens favorit och som alltid har lagom lång kö. Numera är tydligen sonen för stor för Happy Meal så det var med blandade känslor som jag beställde två big mac...

   

  Efter det bar det av hemåt och väl framme på stationen blev vi upphämtade på stationen för att sedan ta ett snabbt pit-stop hemma för kisspaus innan vi for vidare mot Plantagen där det skulle inhandlas utemöbler till balkongen. Vid det här laget var jag lite sliten mentalt och efter en hel del krånglande så lyckades vi få till båda leverans som betalning och kunde fara hem äntligen.

   

  Paketöppnandet blev minst sagt en succé och rejält trött efter en lång vecka och en lång dag så kändes det skönt att kunna lägga sig till ro och somna med vetskapen att min son hade en rolig dag och att min fru var glad över uppvaktningen på hennes speciella dag.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...