Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Acer Iconia - dubbla pekskärmar för dubbel glädje

  Jimi Wikman

  Acer Iconia är en härlig mix mellan tablet och laptop och även om prislappen är väldigt hög i jämförelse med prestandan så kliar det i fingrarna att prova en.

   

  http://www.youtube.com/watch?v=TwvdvEF2rL0

   

  Acers dator heter Iconia och kommer som sagt med dubbla skärmar, dock så ligger storleken på vad man normalt brukar se i en bärbar dator, nämligen 14". Båda skärmarna har en upplösning av 1366x768 pixlar men man kommer dock endast att få tillgång till Intels integrerade grafik för att driva dem.

   

  Iconia kan dock utrustas med en Core i5-processor, vilket borde göra datorn tillräckligt kraftfull för de flesta behov och utöver detta så kommer den med USB 3.0. Andra funktioner som finns är bland annat Wi-Fi 802.11n, gigabit Ethernet, inbyggt 3G och S/PDIF audio ut.

   

  Vikten av den här modellen ligger på 2,8 kg, vilket inkluderar batteriet som dock bara har fyra celler. Det betyder nog antagligen att den här datorn inte är tänkt för de som rör på sig mycket men bör ändå fungera bättre än Toshibas variant, tack vare de stora skärmarna. Acer har även utvecklat ett eget multitouch-gränssnitt för datorn.

   

  Källa: Feber.se

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...