Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  2018 blir mitt mest ambitiösa år någonsin

  Jimi Wikman

  Mina planer för 2018 är utan tvekan de mest ambitiösa någonsin. För att lyckas med det så har jag gjort en hel del förändringar i mitt liv redan och flera är på gång. Min hjärna går på fullvarv och livet känns ganska bra, även om det saknas vissa bitar fortfarande.

   

  Här på min hemsida så känns det som att jag börjar landa. Ambitionen att få ihop något mer sammanhängande än bara inlägg och kommentarer börjar ta sig och jag har nu en bra grund att stå på. Jag tappade förvisso en hel del kommentarer på bytet, men jag tycker det är värt det.

   

  På att göra listan ligger en hel del och största fokuset blir att se till att sajten blir korrekt översatt, vilket är lite knepigt fortfarande. Förutom en högre frekvens av inlägg så kommer det en event kalender för oss IT nördar som du kan smygkika på även om det inte är så vackert än.

   

  Quiz delen är intressant och den ska jag ta lite vidare efter sommaren tänkte jag. Det blir lite integrationer med Facebook och både roliga/tokiga tester, men också kunskapstester. Forumet är på gång att integreras med Peepso som jag använder för community funktioner så vi får utvärdera det löpande.

   

  Min intervjuserie går som tåget och jag har mängder av material och inbokade möten redan. Har lite tankar på vart jag kan ta detta för att gå ännu lite längre, men jag håller på det så länge så får vi se vad som kommer av det.

   

  Även min dröm att nå 1000 medlemmar rullar på tack vare mina fantastiska vänner som ställer upp när jag behöver dem. Några medlemmar kommer förmodligen att presenteras lite extra även om det inte blir riktigt lika stort som #jimisprofiler. Bra människor ska lyftas helt enkelt.

   

  Nya sidor kommer snart upp också. Det blir en egen sida för #jimisprofiler så klart och sedan blir det sidor för olika typer av roller. Exempelvis så jobbar jag på rollen som Projektledare där jag beskriver vad rollen innebär och vilken kompetens jag har inom området. Sedan är tanken att fylla sidan med saker som utbildningar, aktuella jobb och så klart nyheter relaterat till just den rollen.

   

  Innehåll hoppas jag kunna få hjälp med och jag jobbar på att utöka möjligheterna att låta mina medlemmar gästblogga, men också lägga in till exempel events själva. På så sätt kan jag låta andra ta lite plats på min sida och återigen lyfta dem lite.

   

  Mina färgkoder som jag satt upp för bloggen finns redan för andra delar som mina projekt och utbildningar, men funktionen är inte inlagd än så det syns. Den stora utmaningen blir att koppla ihop allt utan att det blir konstigt med breadcrumbs och liknande och att det ger synergier, inte ökad komplexitet för användarna.

   

  En hel del städning ska göras också för nu ligger inte saker rätt på många delar och jag har lite stökigt med uppsättningen på vissa delar. En del kod måste fixas till, som inloggning och medlemsfunktioner i mobil som jag inte hunnit lägga in än och en hel del kosmetiska fixar.

   

  Utöver det så kikar jag alltid på ny funktionalitet att lägga till och just nu så håller jag ett extra öga på pluginsen från cminds.com eftersom de är integrerade med peepso redan. Ett SSL kommer snart att installeras också och en uppgradering till PHP7 ska snabba på saker lite.

   

  Så det ser ut att bli full fart under 2018 :)

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...