Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  2010 - framtiden

  Jimi Wikman

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2009/12/2010.png">2010.pngfokus under 2010.  Förutom det nya backupsystemet som ska gå igång första veckan i 2010 så ska jag vidareutveckla tjänsterna och försöka komma igång med FAQ databasen och lite videotutorials. Kundcentret ska finjusteras och optimeras och i Januari / Februari ska jag göra om domänsystemet och se till att alla domäner registreras med det nya systemet. Troligen kommer det att bli lite ändringar i paketen också och jag räknar med att någon gång under 2010 uppgradera Mortfiles1 och kanske skaffa en tredje server om kundtillströmmningen fortsätter.

   

  Webbdesign delen av verksamheten kommer att minska lite hoppas jag för att frigöra mer tid till att skapa färdiga lösningar som på sikt ger en ökande passiv inkomst. Det ska bli ännu mer fokus på Wordpress under 2010 och det kommer att märkas hoppas jag. Dels ska jag skriva mer om Wordpress och desl så blir det mer resurser fokuserat på just Wordpress, bland annat en helt ny sektion för Wordpress teman som jag ser fram emot.

   

  Databasen för Wordpress teman är början på lite mer utåtriktat tema som jag tänkte fortsätta med under 2010 för att få lite fart på webbplatsen. Ett annat projekt jag är lite sugen på är en rejäl lista över svenska Twittrare som förstärks med Apture så att varje twittrares namn direkt visar dennes twitterström. Jag ska se hur skoj det kan bli, men det är i bästa fall ett sidoprojekt.

   

  Webbplatsen ska omstruktureras och till viss del omdesignas under 2010, dels för att fokusera informationen och dels för att optimera laddningstider. Det finns lite gamla sektioner kvar sedan tidigare och dom ska kastas bort tillsammans med överflödiga filer och annat skräp.

   

  Mortfiles Toolbar ska göras om under 2010 och Wibiya's toolbar kommer att vara ett komplement. Förutom snabbnavigering och direktlänkar till kundcentret och kontrollpanelen så kommer det att finnas RSS flöden, Twitter händelser och självklart både epostavisering och annat smått och gott. Jag ska se om det går att även lägga in andra funktioner från kundcentret om det är önskvärt.

   

  På det personliga planet så tänkte jag göra ett allvarligt försök att komma ner till tvåsiffrigt på vågen under 2010. Förhoppningsvis så kan byte av program på högskolan ge den energikick jag behöver för att lyckas med det, för det har inte direkt funnits tid eller energi för träning senaste halvåret. Eftersom min fru jobbar som hon gör så blir det inga kvällspass, vilket tar bort all form av organiserad träning (hade ju så gärna kört Thaiboxning!), så istället tänkte jag köra på friskis & svettis på dagtid när tillfälle ges och sedan kanske komma iväg och simma på söndagar.

   

  Det är framför allt fett som ska brännas bort och sedan fokus på mage och övre delen av ryggen (lats, deltiods, trapezius osv) även om jag vet att jag inte kan låta bli övriga kroppen. Vi ska se om jag ska köra en provperiod med lite olika hälsopreparat och se hur det påverkar resultaten. Frun jobbar ju på Life så lite reklam för deras produkter är inte helt off base trots allt.

   

  När jag ändå är inne på Högskolan så har jag inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra under sommaren. Förra året körde jag studier hela sommaren och det blev lite jobbigt, men på något sätt måste pengarna trilla in även under sommaren, så vi får se hur våren artar sig ekonomiskt. Jag har tänkt försöka knåpa in dom labbar som släpar så att jag till hösten kan vara helt klar med allt sådant så jag slipper ha det i bakhuvudet hela tiden.

   

  Ungefär så har jag tänkt mig 2010, hur har du tänkt dig ditt 2010?

   

   

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...