Navigering

Strukturen börjar ta form i Scrivener

0 230

Efter att ha gått igenom Scrivener i lite mer detalj så har jag äntligen fått en struktur som börjar kännas rätt. Nu börjar arbetet att skriva så mycket som möjligt så jag kan börja processen att förädla texten till något värt att publicera.

Det kändes väldigt bra att kunna sätta mig ner igår och skapa en struktur med nya ikoner och labels i Scrivener. Nu känns det mer strukturerat och jag kan se vilka områden som hör till vad med härlig färgkoordinering.

Lite drygt 7.000 ord är skrivna hittils, vilket inte är speciellt mycket. Det ska bli ordning på det och jag siktar på (minst) 20.000 ord innan slutet på november. Jag hoppas kunna ha minst en sektion tillräckligt genomarbetat för att kunna få lite feedback tills dess.

Vi får se om någon har intresse av att bli en Muse tills dess 🙂

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.