Jimi’s Profiler

Jimi’s Profiler är en serie med intervjuer som jag genomför under 2018. Det hela började med att jag tog en lunch med alla bolagscheferna på Claremont, men sedan växte det fram till en lite större sak under december 2017. Ambitionen är nu att lyckas presentera 50 personer under lika många veckor. Det är ett stort åttagande, men jag tror det kan bli ett intressant projekt.

Själva grundtanken är att lyfta fram duktiga och intressanta människor som jag lärt känna. Antingen från tidigare eller under min intervju. I den digitala världen så finns det otroligt många fantastiska personer som gör ett fantastiskt jobb och det här är mitt lilla sätt att lyfta fram några så att andra kan se vad jag ser i dem.

Här nedan kan du se alla de personer som tackat ja till att bli intervjuade, utan någon ordning. Dessa kommer att presenteras här på min sida under året. Jag har även en lång backlog med personer som jag tillfrågat, men som ännu inte sagt ja eller nej. Om du har tips på personer som du tycker at jag bör ställa några frågor till, så skriv en kommentar längst ner på sidan så ska jag se vad jag kan åstadkomma.

0
29

har accepterat

0
21

platser kvar

0
17

platser erbjudna

Intervjuer 2018

Margit Mattson

Henrik Brinkhagen

Mikael Jonsson

Katrin Lundgren

Andreas Åkerblad

Pia-Karin Åkesson

Arne Andersson

Rebecka Wedlund

Chris Hofstetter

Kristina Meller

Pontus Andersson

Kent Andersson

Carl-Johan Nordh

Niclas Strandh

Frida Henriksson

Josef Falk

Oscar Svensson

Magnus Lundin

Thomas Lindahl

Marko Salonen

Reza Hashemi

Aki Ravelin

Anders Söderman

Niclas Junsved

Anton Uppström

Eva Furberg

Tommy k Johansson

Johan Sommar

Mattias Pihlström