Nu är det klart – vi flyttar till Stockholm

Nu är det klart – vi flyttar till Stockholm

Efter nästan ett års letande varav senaste halvåret har varit på heltid tack vare min fru som gått ”all-in” så har vi äntligen hittat en lägenhet med förstahandskontrakt och efter årsskiftet så bär det av till Steninge Backe i Märsta.

Det har varit en lång resa som varit ganska påfrestande mentalt, men nu är det äntligen klart att hela familjen flyttar efter nyår till en trea i Märsta. Jag och min fru var på besök där förra helgen och trots att vi hade plats 5 i kön så blev det alltså vi som till slut fick lägenheten.

Hyran är ganska hög, men det hade vi räknat med och med tanke på att huset är byggt 2011 så känns det inte oskäligt högt ändå. Med ca 45 minuters resväg till kontoret inklusive buss och pendel så känns avståndet helt ok, speciellt som det är ca 20 minuter till Arlanda också när man ska iväg någonstans.

Så nu har livet tagit en ny inriktning och de senaste månadernas mentala trötthet är som bortblåst. Full fokus ligger nu på flytt och nystart och alla i familjen ser fram emot den nya lägenheten…och den nya familjemedlemmen som kommer till sommaren om allt går som det ska!