Navigering

Företagsinkubatorn – ta steget idag!

0 8

[url=”http://www.jimiwikman.se/wp-content/uploads/2010/02/inkubatorn1.png”>[img]http://www.jimiwikman.se/wp-content/uploads/2010/02/inkubatorn1.png[/img].

Företagsinkubatorn är en fantastisk möjlighet om du är i startgroparna till att starta ditt eget företag eller om du redan har ett företag och behöver den där extra knuffen framåt och jag rekommenderar det varmt!  Helén Gustafsson är fantastiskt duktig och framgångssagan hos dom företag som hon hjälpt börjar närma sig episka proportioner nu!
[indent]Om du står inför en företagsstart, eller redan har ett företag, ger inkubatorprogrammet dig möjlighet att utveckla och förädla din affärsidé.

Inom programmet erbjuds du ett flertal aktiviteter som bidrar till att ditt företaget växer och utvecklas utifrån behov och förutsättningar.

Men först vill vi att du kontaktar Helén Gustafsson.
Tillsammans går ni igenom din affärsidé och vad som krävs för att ta den vidare.

Helen når du på tel: 070-731 30 00 eller E-post: [url=”mailto:helen.gustafsson@teknikdalen.se”]helen.gustafsson@teknikdalen.se

[img]http://www.teknikdalen.se/loaders/oo.php?objid=975[/img]

I programmet Business Start utvecklar du din affärsplan och skaffa dig kunskaper om vad det innebär att starta och driva ett eget företag tillsammans med andra entreprenörer.

För dig som redan är företagare men vill utveckla en speciell affärsidé, ordnar vi Business Start [i]Intensiv[/i].[/indent]
Jag gick själv en starta eget kurs 1995 med Helén Gustafsson vid rodret och det enda jag ångrar är att det tog mig så lång tid att ta steget fullt ut! Har du funderingar på att starta eget eller vill ha en skjuts framåt så tveka inte, kontakta Helén idag! [url=”http://www.teknikdalen.se/768.php”]Läs mer om företagsinkubatorn på stiftelsen Teknikdalens hemsida.
[quote][/quote]

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.

Get involved!

Gå med i gemenskapen!

Kom och bli en del av min gemenskap. Ha skoj, lär dig nya saker och knyta nya kontakter i ett fokuserat nätverk.

Kommentarer

No comments yet