Navigering

Tempo för Jira låter dig logga tid i Slack

0 224

Tempo, ett av de bästa pluginsen för JIRA låter dig nu logga tid direkt i Slack. Detta gör det ännu enklare att jobba med Slack och du behöver inte längre logga in i JIRA för att logga den tid du spenderat under dagen.

Tempo i sig är ett plugin som jag ska skriva lite mer om senare eftersom det är en balansgång mellan att dokumentera och producera. Det är också lite av en snårskog hur du ska logga arbetad tid korrekt, vilket i sin tur beror på typen av projekt. Det får bli i en annan bloggpost dock.

Även om detta är en enkel och bra funktion, så undrar jag om det är just i Slack som den funktionen är mest användbar? Visst är det väldigt smidigt att ta fram mobilen på vägen hem från jobbet om man glömmer att logga tid, men vore det inte bättre att ha den funktionen direkt i din IDE när du jobbar med koden?

Hur mycket tid vill vi spendera i Slack och hur mycket tid vill vi faktiskt spendera i JIRA som utvecklare? Vill vi flytta fler funktioner till vår IDE eller vill vi ha in Slack mer i våra arbetsprocesser?

Vad tycker du? Är detta en nödvändig plugin till Slack eller helt onödigt?

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.