Omnikonsulten som hjälper dig lyckas.

Idag har jag haft en omtumlande dag

0 99

Idag har varit ytterligare en omtumlande dag, men kanske lite mer än vanligt. På många sätt har det varit en dag då det känns som jag tagit ett steg vidare på vissa plan och jag har växt lite som individ.

Insikter kommer med allt högre frekvens nu känns det som. Nästan som att jag växlar upp för något som jag inte riktigt ser än. Varje dag känns som att jag växer lite mer och varje dag känns både inspirerande och spännande. Vart det leder vet jag inte än, men jag ser fram emot att få redan på det.

Idag har jag varit på besök hos Identity Works igen efter några år och som alltid så ger det både en kick och inspiration. Mitt eget varumärke och hur jag ser på den här sidan har fått en liten inspirationskick igen och jag ritar för fullt på nya tankar.

Det känns också som att jag växer lite som ledare. Jag har fått otroligt mycket bra feedback från mina medarbetare där flera av de personer som jag tidigare varit ledare för har uttryckt uppskattning för hur jag är som ledare. Det betyder mycket för mig, kanske mer än någon annar, till och med jag själv.

Det känns som att den syn jag har på mig själv, mina medmänniskor och på hur jag ser på arbete och ledarskap börjar klarna. Jag känner mig nöjd med min plats i livet och jag känner både tacksamhet och lite skuld att jag har det så bra som jag har det.

Efter en riktigt bra och omtumlande dag så avslutar jag den med en helt fantastiskt bra video från en av mina riktigt, riktigt stora inspirationskällor Simon Sinek. Se och njut.

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.

Get involved!

Gå med i gemenskapen!

Kom och bli en del av min gemenskap. Ha skoj, lär dig nya saker och knyta nya kontakter i ett fokuserat nätverk.

Comments

No comments yet