Navigering

Presentation på SAPSA

0 167

Idag hade jag den stora förmånen att få hålla en presentation med titeln “Hur svårt kan det vara” på evenemnaget SAPSA. Ämnet var hur vi lyckades få ett projekt som körde i diket till att bli en framgångssaga som skulle levereras på knappa 20 minuter.

SAPSA är en oberoende och icke vinstdrivande förening vars syfte är att facilitera kunskaps- och erfarenhetsutbyte mellan våra medlemmar genom nätverkande. SAPSA Impulse 2017 är en trevlig tillställning med många korta föreläsningar där jag alltså fick en liten slot att fylla.

Min presentation är baserad på projektet som jag ledde där Claremont och våra samarbetspartners Remit hjälpte en internationell vitvaruföretag att rulla ut 55 sajter i 19 länder. Här är mina slides och senare kommer en film så du kan se hela presentationen som den är tänkt.

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.