Snart kommer det lite mer här på sidan

Snart kommer det lite mer här på sidan

Nu när min flytt till Oderland är klar så har jag som vanligt ganska stora planer. Några av sakerna är redan på gång och några är i planeringsstadiet, men helt säkert är att snart kommer det lite mer här på sidan.

Jag har både galna och lite mer sansade planer, men jag tänkte börja med det sansade planerna så ser vi vart det leder. Vi kan säga som så att jag har köpt in lite domännamn och lagt upp en liten SEO plan bland annat så stannar vi där idag.

Jag har en hel del som behöver uppdateras också så det blir ett litet renoveringsprojekt att gå igenom texter och bilder. Lite gamla saker kan komma tillbaka, jag utvärderar det nu, fast i ny tappning.

Jag kommer även påbörja flytt av gamla inlägg och ska kika på att återpublicera lite äldre inlägg som kan ha hamnat lite i skymundan med tiden. Klurar på två nya serier av inlägg som jag ska se om jag kan göra verklighet av, men det beror en hel del på vilken respons jag får.

I helgen har jag fokuserat på att skriva om Inception fasen i min arbetsprocess, både från produkt och från projekt. Så det är logiskt att jag börjar applicera det jag lär ut själv också, så det arbetet har jag påbörjat nu.

Så, en del nytt på sidan är på väg ut men jag skyndar långsamt.