Omnikonsulten som hjälper dig lyckas.

Flyttar till Oderland

0 69

Efter veckans tuffa beslut att lägga ner mitt webbhotell så har jag beslutat att flytta till Oderland. Dels för att jag har bra erfarenhet av Oderland sedan tidigare, men framförallt för att jag har Jack Oderland som vän på facebook så jag vet att jag får snabb hjälp om jag behöver.

Den här sidan är nu överlagd på Oderland redan och DNS ändringarna håller på att propagera. I samband med detta drastiska steg så passar jag på att samordna mina domäner, mina verktyg och så vidare. En liten vårstådning med andra ord.

Det låter kanske konstigt eftersom jag sitter upp till öronen med saker att göra, men jag mår riktigt, riktigt bra av detta! Det blir lite mycket ett tag nu, men det känns så skönt att få detta gjort.

Förutom att flytta sajten så har jag satt upp min slack igen för den här sidan och även satt upp en Discord också. Jag har jobbat på en annan sida också som börjar bli helt ok även om det är en del kvar att göra. Har kikat en del på forum igen efter att ha hittat några riktigt bra forum äntligen.

Självklart har jag även jobbat en del med min bok där jag börjar känna mig hyfsat klar med första utkastet på Inception fasen. Det känns som det blir mycket att skriva, men det är verkligen jättekul just nu!

Sen har jag syndat och köpt lite nya domäner och planerar att släppa en del som jag inte längre kommer att använda. Nya epostadresser är uppsatta och just nu så trivs jag rätt bra med livet kan man säga.

Hur ser din helg ut? Bara bra hoppas jag?

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.

Get involved!

Gå med i gemenskapen!

Kom och bli en del av min gemenskap. Ha skoj, lär dig nya saker och knyta nya kontakter i ett fokuserat nätverk.

Comments

No comments yet