Navigering

En ganska annorlunda helg med DISC och ledarskapsutbildning

0 22

Förra helgen var det dags att åka ut till Villa Mälargården för att ha ledarskapsutbildning. Detta är en obligatorisk utbildning för alla som börjar på Claremont som verkligen tar sina medarbetares väl på allvar.

Ledarskapsutbildningen i sig hålls av Great Leaders och det är en två dagers händelse med syfte att förstå sig själv och andra. Det är en riktigt bra introduktion och det är lätt att lära känna nya medarbetare under lättsamma former.

Det är ganska högt fokus på DISC, som är ett personlighetstest nedbrutet i fyra personlighetstyper. För mig så blev resultatet ganska väntat med höga värden i I och S, men också en hel del D och väldigt lite C.

Mattias Dahlgren från Great Leaders ledde tillsammans med Mikael Jonsson och Susanna Björklund från Claremont en mycket trevlig helg. Jag ska inte avslöja vad som händer på den här utbildningen eftersom det är en del saker som är roligare om man inte vet i förväg.

Kul var det iallafall!

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.

Get involved!

Gå med i gemenskapen!

Kom och bli en del av min gemenskap. Ha skoj, lär dig nya saker och knyta nya kontakter i ett fokuserat nätverk.

Kommentarer

No comments yet