Navigering

Med Snappa.io skapar du enkelt grafik utan kunskaper

0 142

Snappa.io är ett ganska kul verktyg som gör att du enkelt kan skapa ganska effektiva grafiska element för din blogg, sociala medier, e-mail kampanjer, marknadsföring av olika slag och så vidare.

Med 10.000+ bilder och former, 3.000+ vektorer och 200+ fonter så har du ganska bra bas att börja på. Med en hel del verktyg i form av effekter och ett bekant gränssnitt om du tex suttit i MailChimp eller liknande så måste jag erkänna att jag gillar enkelheten och kraften hos Snappa.io. Då är jag ändå en grafisk designer trots allt…

Jag vet att många kämpar med sin grafik och Snappa.io är en bra och enkel tjänst som räcker ganska långt oavsett vilken nivå du befinner dig på kunskapsmässigt när det gäller grafik. Se bara hur enkelt det är att bygga upp sin grafik här.

 

Snappa.io är gratis för upp till 5 bilder per månad och för $15/månad får du tillgång till obegränsat med bilder. All grafik som du kan skapa med Snappa.io är licensierade under CC0 1.0 Universal (CC0 1.0) , vilket betyder att du fritt får modifiera, distribuera och till och med tjäna pengar på bilderna, så det är fritt fram att använda bilderna precis som du vill.

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.