Navigering

Då blev det nytt boende igen då

0 80

Igår blev det klart att vi flyttar från Märsta till Täby Kyrkby som vi besökte förra veckan. Det betyder en hel del kostnader med dubbla hyror och en lite annorlunda semester som nu blir flytt förberedelser istället för sköna lediga dagar, men det är det värt!

Som jag skrev tidigare så betyder detta en hel del förändringar för hela familjen och det blir lite uppoffringar som får göras. Det blir en mindre lägenhet, sämre kommunikationer och uselt med träningsmöjligheter, men ett fantastiskt lugnt och trivsamt område och bra skolor också.

Så nu är frun redan i flytt-läge och jag ska bara göra klart den här arbetsveckan så ska jag köra igång med storrensning jag också. Det blir mycket skit som ska bort kan man säga, men kul ska det bli att få börja på ny kula i lilla Täby Kyrkby!

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.

Get involved!

Gå med i gemenskapen!

Kom och bli en del av min gemenskap. Ha skoj, lär dig nya saker och knyta nya kontakter i ett fokuserat nätverk.

Kommentarer

No comments yet