Det blev lite av en chock när beskedet att Brightstep får nya ägare presenterades under veckan och en större överraskning att det blir jätten Accenture som tar över rodret, men för mig är det en positiv sådan!

Att säga att nyheten slog ner som en bomb på kontoret är en underdrift för jag tror ingen riktigt trodde att det var vad som skulle presenteras under mötet. Själv hade jag en liten misstanke, men inte att det skulle vara Accenture som klev in och blev nya ägare.

Efter en initial chock så gjorde Accenture ett bra intryck i min mening och det känns riktigt bra att få ingå i en större organisation samtidigt som vi bibehåller det som gör oss på Brightstep exceptionella på marknaden: den otroliga kompetensen bland våra experter och engagemanget i att hjälpa våra kunder.

Nu väntar en övergångsperiod till nya rutiner och förhållningsregler som alltid sker vid uppköp och det är riktigt, riktigt spännande tider framöver för alla oss på Brightstep. Lite svårt att greppa ännu att jag inte jobbar på ett mindre företag med 65+ anställda utan på ett globalt företag med 330.000+ anställda, men det börjar gå upp för mig. Sakta men säkert.

Vem vet vad som väntar vid horisonten nu?!

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet