Navigering

Nya Office 2016 – helt gratis!

0 107

Efter att Office 2016 varit gratis som företagsversion så släpper Microsoft nu konsumentversionen gratis också.  Det är en testversion som gäller lite knappt 6 månader framåt då den skarpa versionen förväntas släppas vid årets slut.

Jag använder själv Office väldigt lite numera när jag kör Google Docs både genom jobbet och privat, men jag gillar vad jag ser och ska förmodligen ladda ner och testa som den early-adopter jag är. Om du vill ladda ner och testa så kan du ladda ner för Mac på följande länk: http://products.office.com/en-CA/mac/mac-preview och till PC på följande: https://products.office.com/en-us/office-2016-preview.

Om du vill veta mer om Office 2016 så har Techradar en ganska bra sammanställning: http://www.techradar.com/news/software/business-software/microsoft-office-2016-release-date-price-news-and-features-1287858

Vad tror du om nya Office 2016? Kommer du att ladda ner och testa och/eller köpa den skarpa versionen?

 

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.