Navigering

Google Drive sänker priserna långt under konkurrenterna

0 112

Google Drive har länge varit ett giltigt alternativ till giganterna Dropbox till exempel när det gäller extern lagringsutrymme, men nu när Google Drive sänker sina priser långt under konkurrenternas så börjar Google Drive bli ett riktigt, riktigt intressant alternativ!

Med en prissänkning där 1TB lagringsutrymme sänks från $49/månad till $9.99/månad så gör Google Drive sin största sänkning någonsin och i segmentet 100GB lägger de sig på $1.99 (ner från $4.99) per månad och slår Dropbox rejält med sina $9.99 för 100GB.

Om du som jag använder Googles tjänster flitigt och om du som jag muttrat över att de 15-30GB som är gratis tar slut för fort….ja då kan du glädjas med mig över de här mycket angenäma sänkningen av priserna för lagringsutrymme! Du kan som vanligt signa upp dig på deras hemsida om du inte redan gjort det.

drive_blog_pricing2

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.