Navigering

Fyra nya profiler att boka in och en intervju gjord

0 183

Igår var det Rebecka Wedlund som bjöd på en frisk promenad och en trevlig pratstund. Samtidigt så tackade inte mindre än fyra nya profiler ja till att deltaga i serien. Det går stadigt framåt och det ger lite extra energi till mitt skrivande.

Mattias Pihlström, Tommy Johansson, Eva Furberg och Johan Sommar gav igår sin tumme upp vilket betyder att jag nu har 29 platser inbokade och totalt 21 platser kvar. Jag kontaktade ytterligare några profiler nu på morgonen så vi får se vilka ytterligare som kan komma att dyka upp under februari och mars.

Jag ska försöka hålla takten uppe med 2 intervjuer i veckan. Till sommaren hoppas jag kunna ha alla intervjuer färdigställda. Om jag kan hålla det då kommer jag att fundera på om det här är något jag vill fortsätta med under 2019 också. Först ska jag dock fylla årets platser, så arbetet fortsätter som vanligt ett tag till.

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.

Get involved!

Gå med i gemenskapen!

Kom och bli en del av min gemenskap. Ha skoj, lär dig nya saker och knyta nya kontakter i ett fokuserat nätverk.

Kommentarer

No comments yet