Navigering

Dynamiska ikoner i Sketch

0 173

Sketch-proffset Matt D Smith tar oss igenom hans sätt att skapa dynamiska ikoner genom nästlade symbols i Sketch. Det går ganska fort, men om du vill lära dig hur du kan jobba effektivt och strukturerat i Sketch ger det här en bra start.

Personligen så uppskattar jag Sketch mer och mer, även om jag fortfarande greppar Photoshop om jag ska göra något fort. Just symbols är något som jag fortfarande lär mig hur jag bäst ska kunna jobba med på bästa sätt så för mig är detta en riktigt bra genomgång av just dynamiska ikoner och nästlade symbols.

Om du vill lära dig mer om trick och tricks för Sketch kan jag rekommendera att du kikar på Matt D Smith’s Youtubekanal. Matt har också både Dribbble och Twitter om du vill följa honom där.

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.