Navigering

Ett nytt uppdrag hos en gammal kund

0 262

I måndags började jag ett nytt uppdrag på H&M ute i Alvik. Ett spännande projekt där jag känner att jag hamnat rätt redan från första dagen. Det är sällan det blir en sådan bra start på ett projekt som det blev nu även om det aldrig blir dåligt så klart.

Att komma in i ett projekt på ett sådan stort bolag som H&M är och ha allt uppsatt och klart på 15 minuter det är snudd på magi. Dator, konton, passerkort. All klart, installerat och redo att köra. Jag är superimponerad kan jag säga.

Teamet är ett riktigt supertrevligt gäng med glimten i ögat och superduktiga på det de gör. Det känns rätt bra just nu med andra ord och det kommer att bli en riktigt, riktigt spännande vår framöver.

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.