Navigering

Kan du hjälpa mig uppfylla min dröm?

27 792

Ända sedan jag tog mina första kliv ut på Internet har jag haft en dröm. En dröm att bygga en gemenskap där de smartaste, initiativrikaste och mest fantastiska människor delar med sig av sina erfarenheter och tankar. Nu vill jag förverkliga det, tillsammans med dig.

Under den senaste månaden så har jag jobbat hårt på den här sidan. Jag har rivit den i småbitar och byggt upp den från grunden. Allt med ett tydligt fokus: skapa en plattform där jag kan vara kreativ och bygga vidare på sidan med så får restriktioner som möjligt.

Nu har jag äntligen den plattform jag saknat och då är det dags att se om jag kan förverkliga min dröm om att bygga en gemenskap. Under min livstid har jag träffat så otroligt många smarta, intressanta och passionerade personer så nu vill jag försöka samla alla er här hos mig.

Det finns inget krav på deltagande, ingen gömd agenda att jag ska spamma eller tjäna pengar. Bara en dröm om att få skapa en gemenskap och kanska inte alltid känna mig så ensam i mitt skapande här.

Det kanske är en naiv dröm att tro att just du vill bli medlem på min sida eller ännu mer naivt att tro att det går att skapa en gemenskap på en sådan spridd plattform som detta är. Men det är min dröm och kanske, bara kanske, kan du tänka dig att lägga några minuter av din tid för att den ska kunna gå i uppfyllelse?

Min dröm är att få 1000, riktiga, medlemmar under 2018 och att alla skriver en kommentar i just den här posten. Det är kanske inte rimligt eller möjligt, men det är min dröm.

Vill du hjälpa mig försöka uppfylla min dröm?

Det skulle betyda så mycket

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.

Get involved!

Gå med i gemenskapen!

Kom och bli en del av min gemenskap. Ha skoj, lär dig nya saker och knyta nya kontakter i ett fokuserat nätverk.

Kommentarer

Kathy Tavlariou Let's do this 💪🏻
5 months ago
Staff Jimi Wikman You are the best Kathy Tavlariou ! Thank you!
5 months ago
Susanne Andeborg Lycka till Jimi! 🧡
5 months ago
Staff Jimi Wikman Så härligt att du är här Susanne Andeborg 🙂
5 months ago
MilosK Good luck Jimi! 🙂 Föresten det var ju länge sedan - vi borde ha lunch någon dag 🙂
5 months ago
Staff Jimi Wikman MilosK Det borde vi absolut 🙂 Låt oss styra upp!
5 months ago
Elkjöp bjartea Kjørt hardt! *thumbs_up*
5 months ago
Staff Jimi Wikman bjartea Tusen tack!
5 months ago
Asa_Boffardi Vilken underbar dröm Jimi!
5 months ago
Staff Jimi Wikman Asa_Boffardi alla drömmar är underbara 🙂 Dags för lunch snart?
5 months ago