Omnikonsulten som hjälper dig lyckas.

Dags att rasera för att bygga nytt

0 102

Just nu pågår ett intensivt arbete bakom kulisserna för att bygga upp den här webbplatsen och det mesta handlar om att rasera och bygga nytt. 2018 kommer att bli ett spännande år här på jimiwikman.se!

Förutom att jag bygger om själva designen och strukturen med mitt nya tema så rensar jag ganska hårt i bakgrunden också. Jag tar bort nästan 2000 spam registrerade medlemmar då mitt fokus för 2018 är kvalitet och medlemskap.

Endast ett fåtal medlemmar kommer att bli kvar och jag har stängt av möjligheten att registrera nya konton tills vidare. Anledningen är att ett nytt medlemssystem är på väg och jag behöver lite tid att få det på plats.

Då jag har ganska stora planer på vart jag vill ta den här sidan under 2018 så krävs det en hel del förändringar i grundstrukturen och framförallt när det gäller medlemskap. Kvalitet över kvantitet är sloganen för 2018.

Så räkna med en hel del förändringar och tidvis lite konstigheter som sker med sidan närmaste tiden. Jag jobbar hårt på att få till precis rätt webbplats för min vision och det tar tid att få allt på plats som jag vill ha det.

Hoppas att det är ok?

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.

Gå med i gemenskapen!

Kom och bli en del av min gemenskap. Ha skoj, lär dig nya saker och knyta nya kontakter i ett fokuserat nätverk.

Kommentarer

No comments yet