Navigering

Stargate Origins återupplivar gamla Stargate

1 463

Stargate Origins har varit på gång ett tag nu och med trailern strax före jul så har vi nu ett datum också när serien börjar, nämligen 15:e Februari 2018. Det kommer att vara premiär på Stargate Command, MGMs dedikerade Stargate portal som är värd för alla shower och filmer i Stargate francisen.

Serien kommer att innehålla Ellie Gall som Catherine Langford, en av de viktigaste karaktärerna i franchisen. Hon är dotter till Stargates ursprungliga upptäckare och skulle senare vara en del av teamet som avslöja annordningens syfte: att öppna ett maskhål till andra portar.

I denna teaser ser vi en mycket yngre Langford vänd mot en mycket annorlunda motståndare: nazister, som verkar vara intresserade av porten för sina egna ändamål.

Jag ser fram emot detta som gammal (läs uråldrig) StarGate fan. Vad tror du? kan det vara något värt att titta på?

Om författaren: Staff Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och jag jobbar till vardags med större svenska e-handelsföretag i varierande roller som Projektledare, scrum master, grafisk designer, frontend utvecklare, kravanalytiker och Neurowebdesigner för att nämna några. Jag föreläser och utbildar inom design för e-handel och så skriver jag en del här om allt mellan himmel och jord.

Get involved!

Gå med i gemenskapen!

Kom och bli en del av min gemenskap. Ha skoj, lär dig nya saker och knyta nya kontakter i ett fokuserat nätverk.

Kommentarer

Staff Jimi Wikman Är det bara jag som saknar Stargate lite?
5 months ago